maanantaina, marraskuuta 05, 2007

On täällä taas jotain valmistunutkin...























Virkattu pitsipusero, Suuri Käsityölehti 9/2007
Lanka: Novita Olivia, vajaa 700g
Koukku ja puikot: nro 4

Käytin aivan eri lankaa, kuin alkuperäisohjeessa oli, niinpä jouduin sitten modailemaan mallia jonkin verran. Tein virkkaukset ohjeen kaksinkertaisen langan sijaan yksinkertaisella ja hihoihin tein lisäyksiä vaikkei niitä ohjeessa ollutkaan.

Lanka on mukavan tuntuista, kivan pehmeää ja vaikka olikin aikas löyhäkierteistä, ei kuitenkaan hajonnut virkatessa/neuloessa. Harmi vaan, kun Oliviaa ei saa mistään enää lisää. Olin kyllä aikas sopivan määrän lankaa alunperin ostanut, ei montaa metriä ylimääräistä jäänyt. Itse asiassa olin jo melko varma, et lanka loppuu ennenkuin paita valmistuu ja siksi motivaatio tehdä tätä oli aika vähissä jossain vaiheessa. Tuli pidettyä kappaleita pingotuksessa varmaan pari viikkoa, kun ei kiinnostanut jatkaa... Onneksi lanka kuitenkin riitti!
























Tässä sitten osa seuravaa projektia, nimittäin valmistaudun parhaillaan joulumyyjäisiin. Enää kuukausi aikaa neuloa! Ja pian saa alkaa leipoa piparkakkutaloja! Mulle joulu ei tule jos en saa hössöttää koko syksyä joulujuttuja, tai oikeastaan mun hössötys taitaa alkaa jo loppukesästä :)

5 kommenttia:

Salla H kirjoitti...

Hieno paita! Mullakin on tota oliviaa varastossa, pitää tehdä jotain siitä ens kesäks.

Ihanaa kun jotkut jaksaa valmistautua jouluun :) Ite mietin, että viittiskö edes ostaa kuusen vai ei ;)

laurar kirjoitti...

Tosi kivannäköinen neule, siis virkkuu. Varsin sua, eikä vissiin vähiten värin ansiosta :)

Ootpa ollut uuttera nuiden sormikkaiden kanssa taas.

Niin ja kutosilla neuloin sitä Lauraa.

Matuni kirjoitti...

Hyvännäköinen paita ja ihania nuo tekemäsi sormikkaat! Mulla ei riitä koskaan tarmo sormikkaiden päättelyrumbaan, joten tyydyn kämmekkäisiin... :D

minnap kirjoitti...

minulla on myös työn alla Oliviasta bambubolero, tykkään langasta, meidän Anttilassa oli vielä aika monta kerää valkosta oliviaa...

santra kirjoitti...

o-ou! Näyttää tosi hienolta tuo pusero!!!