perjantaina, elokuuta 10, 2007

Viisi kuukautta on kulunut siitä, kun viimeksi päivitin blogiani. En aio alkaa pitämään selittelyitä, miksi tauko on venähtänyt. Totean vaan, että kun aikaa on kulunut, niin kynnys tulla tänne kirjoittelemaan on kohonnut. Ajattelin jo, että muistankohan enää edes salasanaani tänne!


















Saimme perheenlisäystä alkukesästä, kun Iines muutti meille WestCoon´s kissalasta Silverin kaveriksi. Iineksellä on nyt ikää likimain 5 kuukautta, eli iso tyttö jo. Kissamme ovat puolisisaruksia, molemmilla on sama isä. Iines on osoittanut puutarhurin lahjoja: yritin kasvattaa parvekkeella herneitä ja pinaattia, mutta eräs pikku tuholainen kävi tärvelemässä viljelykseni. Basilika, joka pilkottaa kuvassa, säästyi, tais olla kissan makuun sopimatonta... Onneksi sen suurempia tuhoja ei neiti ole vielä saanut aikaan.



















Silverin suosikkipaikaksi on valikoitunut parvekkeen tähystelynurkka. Tästä näkee pihan tapahtumat hyvin. Välillä Iineskin haluaisi katsella maisemia, mutta Silverillä on kokoetu, joten Iines työnnetään tarvittaessa alas.

Neulomiset on kissanhoidon viedessä aikaa jääneet vähemmälle, mutta jotain olen yrittänyt nyhertää. Valmista ei kyllä ole juuri tullut.
























Ohje: Suuri Käsityölehti 6-7/2007
Lanka: Novita Tennessee, kulutus hiukan yli 3 kerää, mutta hiukan alle 300g(oliko ne päätellyt langanpätkät niin painavia?)
Puikot: 2 1/2 (juu, käsialani on todella löysää)

Tämä toppi valmistui lomani aikaan, eli silloin heinäkuussa, kun satoi vettä :( Se on ollut tungettuna kaapin nurkkaan pari viikkoa ja luulin jo, ettei sille tulisi käyttöä ennen ensi kesää, mutta sainkin vielä penkoa sen esille!

Sovelsin hiukan noissa yläosan reunuksissa, niihin olisi ohjeen mukaan tullut rapuvirkkausta, mutta en ole sitä ikinä tehnyt eikä tullut opeteltua nytkään. Virkkasin vaan kiinteillä silmukoilla tuon yläosan ympäri, jottei lerpahda. Nauha olis ollut vaan ketjusilmukkasoiro, mutta tein i-cordin, niin tuli mun mielestä siistimpi.

5 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Velkam bäk. Tekee joskus hyvää pitää pientä taukoa, samassa jamassa olen ollut vähän itsekin.

Vilma kirjoitti...

Kiva lukea ja nähdä sun kuulumisia! :) Silver näyttää yhtä upealta kuin ennenkin, ja Iines on kans kivan näköinen kisuli.

Jatta kirjoitti...

Ikävä on ollut! Hyvä että kaikki on ok, toivottavasti nähdään sua neuletapaamisissakin ;)

Jenni kirjoitti...

Kiva, kun mulla on lukijoita edelleen. Nyt kun on tän ekan tekstin kynnys taas ylitetty, niin ehkä tulee bloggailtua useammin. ja voisin koettaa ehtiä neuletapaamisiinkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kisuja ja kaunis neulomus! Tervetuloa taas blogistanian pyörteisiin :D